Doe mee met Una Voce!

Op zondag 9 juni organiseren PKN de Ontmoeting in Zaandijk en de Mattheuskerk Zaandam Una Voce.

Una Voce is het muziekevenement waarin iedereen zijn zang- of muzikale talent kan laten horen. Wil jij dat ook, geef je dan op bij Ruud Luttihuizen en laat weten welk liedje je wilt zingen of spelen Ruud kan je als je wenst op piano begeleiden. Een eigen instrument bespelen mag ook natuurlijk.

Voor bezoekers is het entree vrij. Na afloop bepaal je wat je geeft voor het goede doel. Ons doel is om voor kinderen die in de Zaanstreek in armoede opgroeien muziekles mogelijk te maken. Dat doen wij in samenwerking met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zaanstreek.

De inloop is vanaf 11.30. Er is koffie, thee, soep en een broodje verkrijgbaar. Het programma start om 12 uur en duurt tot 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom.