Doe mee met de Samenloop voor Hoop

Praktisch iedereen heeft wel ervaring met de ziekte kanker; in het gezin, in de familie, bij vrienden, buren, bekenden. Het SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen wordt in veel Gemeenten gedaan. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met elkaar en met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Aan de estafette doen veel teams en survivors mee. Zij wisselen elkaar gedurende dit etmaal af.

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 juni wordt dit evenement in Zaanstad georganiseerd op het terrein van Sporting Krommenie, Marslaan, Krommenie. De start is zaterdag om 14.00 uur. ‘s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. De kaarsenceremonie eindigt met een ronde over het parcours waar de survivors voorop lopen. Muziekgroep “Moment” verzorgt tijdens de kaarsenceremonie de muzikale ondersteuning.

Vanuit onze Mattheusgemeenschap zouden we graag zaterdagavond 23 juni met een Mattheus-team hieraan mee willen doen. Wandel je graag, heb je tijd en wil je bijdragen aan de strijd tegen kanker? Doe mee en geef je op bij Christel. Dit kan bij de koffie of via de mail.