Pubquiz groot succes

Afgelopen vrijdag (23 juni) was de kerk omgetoverd dat een heus café, of zeg maar Engelse pub. De allereerste Pubquiz met als doel geld in te zamelen voor het Mattheus Caritasfonds. Negen teams zaten klaar om het spervuur aan vragen van Annemarie en Mirjam te beantwoorden.

Totaal 90 (!) vragen. Welk team zou er aan het eind van de avond met de felbegeerde wisselbeker naar huis gaan? En wie met het stoepkrijt. De vragen bleken best lastig. Want wie weet nu hoe het hondje van Bassie en Adriaan heet, of de naam van de zanger van Limp Bizkit. Voor velen lag het antwoord op het puntje van de tong, maar als je wilt winnen moet je echt scherp zijn.

Het was niet alleen zwoegen op het beantwoorden van vragen. Toos Winnubst organiseerde een verloting met het bekende kaartspel. Het altaar was voor het gemak volgezet met tal van leuke prijzen. En wat te denken van de Paaskaars. De lootjes hiervoor waren de afgelopen week al verkocht. Allemaal voor het goede doel: het Mattheus Caritasfonds, misschien wel de allerbelangrijkste winnaar van de avond. Want het leverde een bedrag op van € 1.345,-!

De Pubquizwinnaars
Het was het team van Dick, Thomas, Terry, Thijs, Ceciel en Maxime, ofwel Saint Maxime die de hoofdprijs duidelijk wonnen met 131 punten.

Jos van Steen won de Paaskaars, daar was ze heel erg blij mee.