Mattheus viert Kerst digitaal

En dat doen we al een hele tijd met succes. Elke zondag kunt u genieten van ons digitale Vierhuis. Natuurlijk zouden we graag bij elkaar komen, maar door de coronapandemie is dat niet mogelijk. Vandaar dat wij al vanaf half maart onze Vierhuizen online uitzenden. En dat doen we met Kerstmis ook.

Kerstavond 24 december

De Nachtmis ontbreekt natuurlijk niet. Het thema is dit jaar Plaats In Onze Herberg’. Jos Emons en Jos van Steen gaan voor vertellen de welbekende kerstverhalen over hoe Jozef en Maria indertijd op zoek waren naar een plaats in een herberg. Maar wat dit Vierhuis minstens zo bijzonder maakt is de muziek. Niemand minder dan Ruud Luttikhuizen, Judith Petra en Mathieu van Bellen zorgen voor op en top kerstgevoel. Met prachtige nummers zoals Stille Nacht Heilige Nacht, A Manger Filled With Love en een prachtige bewerking voor viool van ‘For Unto Us A Child is Born’. Reden te meer om die Vierhuis niet te missen. Dit Vierhuis is alleen te volgen indien u onze nieuwsbrief ontvangt, of via onze website op donderdagavond 24 december vanaf 21 uur.

Reportage De Weg Kwijt…

De Weg Kwijt… gaat over het aloude kerstverhaal, maar dan wel gestoken in een eigentijds jasje. Zoals bekend is de wandeling door oud-Zaandam afgelopen zaterdag niet doorgegaan als gevolg van de aangescherpte regels om corona te bestrijden. Hoewel dat heel jammer is, heeft de organisatie besloten om een aangepaste videorapportage te maken.

We zenden deze uit op Kerstochtend. Meldt u aan op ons YouTube kanaal of kijk op onze website op 1e Kerstdag. En natuurlijk kondigen we deze uitzending aan via de Mattheus Nieuwsbrief

Kerstconcert Saen Amaere

Op zondag 27 december houdt Saen Amare een uniek Kerstconcert vanuit de Mattheus. Dit kunt u volgen via YouTube en onze website.

Meldt u aan op ons YouTube kanaal of kijk op onze website op zondag 27 december. Deze uitzending wordt ook via onze Nieuwsbrief aangekondigd.

Kortom, we hebben u heel veel te bieden deze kerst. Heel veel kijkplezier!