Prachtige opbrengst voor Gambian Children First

Afgelopen zondag was onze jaarlijkse Wintermarkt en ondanks dat het relatief rustig was in de kerk heeft de markt € 1.800,= opgebracht voor de stichting Gambia Children. De Stichting had zelf nog een opbrengst van € 200,= op hun kraam dus in totaal € 2.000,=. Een meer dan prachtige opbrengst! Voor dit bedrag kunnen 13 kinderen één jaar naar school of kan de stichting 6 kinderen een volledig opleidingsprogramma bieden. Nella, Simon en Carolien waren super blij en willen langs deze weg iedereen nogmaals hartelijk danken voor alle inzet en gulle gaven. Zij gaan in de meivakantie naar Gambia om te bepalen welke kinderen volgend schooljaar van onze gift een zelfstandig bestaan op kunnen bouwen.

Voor wie nog iets meer wil weten over de stichting of wie er zondag niet bij was en toch nog een donatie wil doen op de site vindt u de gegevens.  gambianchildren-donaties
Nogmaals hartelijk dank aan een ieder die onze Wintermarkt tot een succes heeft gemaakt.

De volgende activiteit staat gepland op zondag 14 april, dan organiseren wij weer een Stippen-schilderen workshop. Zet alvast in de agenda zodat u deze niet mist.
Namens de D-dames, Ceciel Winnubst