Speciaal Vierhuis op 15 mei as.

Op zondag 15 mei een Mattheus Special gepland. We geven u nu alvast wat informatie, zodat u weet wat u te wachten staat.

Het thema van deze dag is ‘De kracht van verbinding’. Eigenlijk is het geen Vierhuis maar een concert waarin Judith Petra en Tony Sbat liederen ten gehore zullen brengen. Christel is de verbindingsofficier van dienst, die alles aan elkaar praat. Het wordt een heel mooi concert! 
 
Wanneer je met elkaar in verbinding staat, werk je actief aan de vrede, want de vrede begint met aandacht en zorg voor de ander en oprechte verbinding met elkaar. Meer dan anders – in onze huidige samenleving waarin oorlog en polarisatie een grote rol spelen – is de verbinding met elkaar een rode draad in ons leven. Het maakt dat we de hoop niet verliezen en dat we elkaar staande houden.

Bij een concert is het fijn als er veel publiek is. We willen u daarom nu alvast uitnodigen aanwezig te zijn op 15 mei om 10 uur. U hoeft niet te reserveren of een kaartje te kopen, maar noteer de datum alvast in uw agenda. We hebben er zin in!