Unieke concertcarrousel op het Papenpad

In het Open Monumentenweekend van 9 en 10 september a.s. zal op zondag 10 september in de Schuilkerk aan het Papenpad 13 in Zaandam een unieke concertcarrousel plaatsvinden.

De Zaanse pianist Ruud Luttikhuizen zal vanaf 13.00 uur het publiek trakteren op zeven korte uitvoeringen van ca. 25 minuten, waarin hij samen met anderen bekende en minder bekende muziekstukken ten gehore zal brengen. Ruud speelt deze middag afwisselend met amateurs (leerlingen) en professionals zoals de eveneens Zaanse trompettist Ruud Kleiss en fluitist Njola Ritzen.

http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmattheuszaanstreek%2Fvideos%2F514531968886926%2F&show_text=0&width=269″ width=”269″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

De concertcarrouselmiddag zal worden afgesloten met een ligconcert. Ruud Luttikhuizen speelt daarin stukken van Ludovico Einaudi die de toehoorders aandachtig en ontspannen op kussens, matjes of ligstoelen kunnen ervaren. De geplande aanvangstijd voor dit ligconcert is ca. 16.15 uur. In tegenstelling tot de andere uitvoeringen deze middag is het ligconcert,  vanwege de ruimte in de kerk, beperkt in het aantal deelnemers. Neem svp zelf uw matje of ligstoel mee.

De toegang deze middag is gratis.

Foto door Job Luttikhuizen